Produkty na grill
Karczek grillowy – plastry karczku wieprzowego zestekowanego i delikatnie przyprawionego marynatą z naturalnych składników: soli, pieprzu, czerwonej papryki i świeżego czosnku. Tak zamarynowany produkt wystarczy tylko rzucić na ruszt. Karczek grillowi to także świetne mięsko do smażenia, duszenia i pieczenia. Produkt nie zawiera glutaminianu sodu, a także jest bez dodatku barwników. Mięso wieprzowe.
Zawijaniec boczkowy z kapustą – finezyjnie zwinięta kapusta kiszona w cienkim plastrze boczku. Wszystko posmarowane marynatą z dodatkiem świeżo mielonego pieprzu i ziół: pietruszki zielonej, kopru oraz majeranku. Można smażyć na dobrze rozgrzanej patelni, grillu jak również piec w piekarniku. Wyrafinowana przekąska, która zaskoczy największych smakoszy. Produkt nie zawiera barwników, a także bez dodatku glutaminianu sodu. Mięso wieprzowe.
Kebabki grillowe – grubo zmielone mięso wieprzowe, przyprawione orientalnymi przyprawami, w kształcie mięsnych „paluchów”, zapieczone w piecu. W ofercie znajdują się od kilku lat i cieszą się ogromnym powodzeniem. Mięso wieprzowo-wołowe.
Szaszłyki wieprzowe pieczone – zamarynowane mięso od szynki pokroje w kostkę nabite na patyk na przemian z cebulką i boczkiem, posypane pieprzem, czerwoną papryką i solą Tak przygotowany szaszłyk jest zapieczony, dzięki czemu jest łatwy do grillowania a mięso jest kruche i delikatne. Produkt nie zawiera barwników, a także bez dodatku glutaminianu sodu. Mięso wieprzowe.
Polędwiczki drobiowe – nabite na patyk polędwiczki drobiowe zamarynowane w sosie musztardowo-majonezowym z dodatkiem naturalnych przypraw. Idealny zarówno do grillowania jak i smażenia i pieczenia w domu. Uwielbiane przez dorosłych i dzieci. Produkt nie zawiera barwników, a także bez dodatku glutaminianu sodu. Mięso drobiowe.
Paluszki grillowe – zmielona łopatka wieprzowa przyprawiona solą, pieprzem, gorczycą, gałką muszkatołową nałożona na patyk finezyjnie owinięta cieniutkim plastrem boczku. Produkt świetny na grill, jak również idealnie nadaje się do smażenia na patelni. Po paluszki chętnie sięgają dzieci. Mięso wieprzowe.
Hamburgery na ruszt – steki z mięsa wieprzowego i wołowego przyprawione mieszanką aromatycznym przypraw, zapieczone w piecu. Świetne do zapieczenia na grillu.
Hamburger amerykański – pieczony stek z mięsa wołowego, przyprawiony wyłącznie naturalnymi przyprawami z lekką nutą ziół i czosnku, podgrzany na grillu wyśmienicie smakuje z dodatkiem świeżej sałaty, ogórka. Przysmak łatwy do spożycia, wystarczy włożyć w bułkę i nawet dzieci będą zadowolone. Mięso wołowe.
Kiełbasa włoska z koperkiem – białe cienkie kiełbaski wieprzowo-wołowe przyprawione koperkiem i majerankiem o bardzo delikatnym smaku.
Kaszanka biała z boczkiem – to kaszanka zarówno idealna na grilla, patelnię, jak również na zimną przekąskę. Do produkcji używane są wyłącznie naturalne przyprawy. Chrupiące i smaczne kaszanki serwowane prosto z grilla uświetnią każdą biesiadę. Mięso wieprzowe.
Kiełbaski bałkańskie z czosnkiem niedźwiedzim – wyprodukowane z wysokiej jakości mięsa jagnięcego i wieprzowego, w skład wchodzą wyłącznie naturalne przyprawy, kiełbaski idealne są do podania na ciepło: z grilla, z patelni, z piekarnika, zagrzane w wodzie. Mięso wieprzowo-jagnięce.
Kiełbasa wiejska biała – najwyżej jakości mięso wieprzowo- wołowe, do produkcji używamy tylko naturalnych przepraw. Świetna do zapieczenia na grillu, w piekarniku, na patelni, a także doskonała do domowego żuru oraz barszczu białego. Mięso wieprzowo-wołowe.
Kebabki grillowe – grubo zmielone mięso wieprzowe, przyprawione orientalnymi przyprawami, w kształcie mięsnych „paluchów”, zapieczone w piecu. W ofercie znajdują się od kilku lat i cieszą się ogromnym powodzeniem. Mięso wieprzowo-wołowe.
Boczek grillowy – zestekowane plastry boczku zamarynowane w zalewie z naturalnymi przyprawami: solą, pierzem, czosnkiem, koprem i majerankiem. Chrupiące i smaczne prosto z grilla, uświetni każdą biesiadę.Produkt nie zawiera barwników, bez dodatku glutaminianu sodu. Mięso wieprzowe.
Kiełbasa wiejska parzona – wyprodukowana z wysokiej jakości polskiego mięsa wieprzowego i wołowego, przyprawiona pieprzem oraz czosnkiem. Swój tradycyjny smak zawdzięcza wędzeniu w tradycyjnej wędzarni opalanej drewnem olchowo – bukowym. Krucha, soczysta, wspaniała na grill i ruszt, wspaniała do dań kuchni tradycyjnej: do bigosu, do fasoli czy barszczu białego. Mięso wieprzowo-wołowe.
Kuleczki z cielęciną – przygotowane z chudego mięsa cielęcego i wieprzowego, naturalne przyprawy, bez dodatku barwników, glutaminianu sodu, fosforanów oraz mięsa oddzielonego mechanicznie od kości. Doskonałe jako przystawka czy główne danie grillowe, Świetnie komponuje się z frytkami i warzywami. Mięso wieprzowo-cielęce.
Kiełbasa luksusowa z kurczakiem – to kiełbasa drobiowo- wieprzowa, wędzona. Kiełbasa soczysta, krucha, o wyśmienitym smaku, idealna na grilla oraz na śniadanie. Uwielbiana zarówno przed dorosłych, jak i dzieci. Mięso drobiowo-wieprzowe.
Kiełbasa luksusowa wieprzowa – to kiełbasa wieprzowa, wędzona. . Kiełbasa soczysta, krucha, o wyśmienitym smaku, idealna na grilla oraz na śniadanie. Mięso wieprzowe.
Stek wołowy siekany- surowy stek z mięsa wołowego przeznaczony do przygotowania na grillu, patelni, czy też w piekarniku. Idealny do hamburgera wołowego podawanego w bułce. Mięso wieprzowe.
Kiełbasa pyszna z grilla – kiełbasa wieprzowa z kompozycją przypraw specjalnie dobranych do grilla. Dzięki pieczeniu na ruszcie jej smak staje się niepowtarzalny oraz niesamowity. Mięso wieprzowo-wołowe.
Zawijaniec boczkowy z kapustą – finezyjnie zwinięta kapusta kiszona w cienkim plastrze boczku. Wszystko posmarowane marynatą z dodatkiem świeżo mielonego pieprzu i ziół: pietruszki zielonej, kopru oraz majeranku. Można smażyć na dobrze rozgrzanej patelni, grillu jak również piec w piekarniku. Wyrafinowana przekąska, która zaskoczy największych smakoszy. Produkt nie zawiera barwników, a także bez dodatku glutaminianu sodu. Mięso wieprzowe.
Kebabki grillowe – grubo zmielone mięso wieprzowe, przyprawione orientalnymi przyprawami, w kształcie mięsnych „paluchów”, zapieczone w piecu. W ofercie znajdują się od kilku lat i cieszą się ogromnym powodzeniem. Mięso wieprzowo-wołowe.
Szaszłyki wieprzowe pieczone – zamarynowane mięso od szynki pokroje w kostkę nabite na patyk na przemian z cebulką i boczkiem, posypane pieprzem, czerwoną papryką i solą Tak przygotowany szaszłyk jest zapieczony, dzięki czemu jest łatwy do grillowania a mięso jest kruche i delikatne. Produkt nie zawiera barwników, a także bez dodatku glutaminianu sodu. Mięso wieprzowe.
Polędwiczki drobiowe – nabite na patyk polędwiczki drobiowe zamarynowane w sosie musztardowo-majonezowym z dodatkiem naturalnych przypraw. Idealny zarówno do grillowania jak i smażenia i pieczenia w domu. Uwielbiane przez dorosłych i dzieci. Produkt nie zawiera barwników, a także bez dodatku glutaminianu sodu. Mięso drobiowe.
Paluszki grillowe – zmielona łopatka wieprzowa przyprawiona solą, pieprzem, gorczycą, gałką muszkatołową nałożona na patyk finezyjnie owinięta cieniutkim plastrem boczku. Produkt świetny na grill, jak również idealnie nadaje się do smażenia na patelni. Po paluszki chętnie sięgają dzieci. Mięso wieprzowe.
Hamburgery na ruszt – steki z mięsa wieprzowego i wołowego przyprawione mieszanką aromatycznym przypraw, zapieczone w piecu. Świetne do zapieczenia na grillu.
Hamburger amerykański – pieczony stek z mięsa wołowego, przyprawiony wyłącznie naturalnymi przyprawami z lekką nutą ziół i czosnku, podgrzany na grillu wyśmienicie smakuje z dodatkiem świeżej sałaty, ogórka. Przysmak łatwy do spożycia, wystarczy włożyć w bułkę i nawet dzieci będą zadowolone. Mięso wołowe.
Kiełbasa włoska z koperkiem – białe cienkie kiełbaski wieprzowo-wołowe przyprawione koperkiem i majerankiem o bardzo delikatnym smaku.
Kaszanka biała z boczkiem – to kaszanka zarówno idealna na grilla, patelnię, jak również na zimną przekąskę. Do produkcji używane są wyłącznie naturalne przyprawy. Chrupiące i smaczne kaszanki serwowane prosto z grilla uświetnią każdą biesiadę. Mięso wieprzowe.
Kiełbaski bałkańskie z czosnkiem niedźwiedzim – wyprodukowane z wysokiej jakości mięsa jagnięcego i wieprzowego, w skład wchodzą wyłącznie naturalne przyprawy, kiełbaski idealne są do podania na ciepło: z grilla, z patelni, z piekarnika, zagrzane w wodzie. Mięso wieprzowo-jagnięce.
Kiełbasa wiejska biała – najwyżej jakości mięso wieprzowo- wołowe, do produkcji używamy tylko naturalnych przepraw. Świetna do zapieczenia na grillu, w piekarniku, na patelni, a także doskonała do domowego żuru oraz barszczu białego. Mięso wieprzowo-wołowe.
Kebabki grillowe – grubo zmielone mięso wieprzowe, przyprawione orientalnymi przyprawami, w kształcie mięsnych „paluchów”, zapieczone w piecu. W ofercie znajdują się od kilku lat i cieszą się ogromnym powodzeniem. Mięso wieprzowo-wołowe.
Boczek grillowy – zestekowane plastry boczku zamarynowane w zalewie z naturalnymi przyprawami: solą, pierzem, czosnkiem, koprem i majerankiem. Chrupiące i smaczne prosto z grilla, uświetni każdą biesiadę.Produkt nie zawiera barwników, bez dodatku glutaminianu sodu. Mięso wieprzowe.
Kiełbasa wiejska parzona – wyprodukowana z wysokiej jakości polskiego mięsa wieprzowego i wołowego, przyprawiona pieprzem oraz czosnkiem. Swój tradycyjny smak zawdzięcza wędzeniu w tradycyjnej wędzarni opalanej drewnem olchowo – bukowym. Krucha, soczysta, wspaniała na grill i ruszt, wspaniała do dań kuchni tradycyjnej: do bigosu, do fasoli czy barszczu białego. Mięso wieprzowo-wołowe.
Kuleczki z cielęciną – przygotowane z chudego mięsa cielęcego i wieprzowego, naturalne przyprawy, bez dodatku barwników, glutaminianu sodu, fosforanów oraz mięsa oddzielonego mechanicznie od kości. Doskonałe jako przystawka czy główne danie grillowe, Świetnie komponuje się z frytkami i warzywami. Mięso wieprzowo-cielęce.
Kiełbasa luksusowa z kurczakiem – to kiełbasa drobiowo- wieprzowa, wędzona. Kiełbasa soczysta, krucha, o wyśmienitym smaku, idealna na grilla oraz na śniadanie. Uwielbiana zarówno przed dorosłych, jak i dzieci. Mięso drobiowo-wieprzowe.
Kiełbasa luksusowa wieprzowa – to kiełbasa wieprzowa, wędzona. . Kiełbasa soczysta, krucha, o wyśmienitym smaku, idealna na grilla oraz na śniadanie. Mięso wieprzowe.
Stek wołowy siekany- surowy stek z mięsa wołowego przeznaczony do przygotowania na grillu, patelni, czy też w piekarniku. Idealny do hamburgera wołowego podawanego w bułce. Mięso wieprzowe.
Kiełbasa pyszna z grilla – kiełbasa wieprzowa z kompozycją przypraw specjalnie dobranych do grilla. Dzięki pieczeniu na ruszcie jej smak staje się niepowtarzalny oraz niesamowity. Mięso wieprzowo-wołowe.